ESKÜVŐI REFERENCIÁK
VÉLEMÉNYEK RÓLAM ÉS A SZOLGÁLTATÁSAIMRÓL (saját képekkel)

Szia István!
Még egyszer szeretnénk megköszönni a szombati bulit! És nem csak a jó zenéket, de a hozzáállásodat, kedvességedet is!!! Nagyon jól éreztük magunkat! Bár vannak pillanatok amik kiestek, amire emlékszünk az szuper volt!  Örülünk, hogy Téged választottunk!  Remélem azért Te is buliztál egy jót a pult a másik oldalán! Minden jót és szépet kívánunk Neked!
Réka & Attila (Columbus hajó)

Kedves István!
Mikor megismertünk már tudtuk, hogy minden rendben lesz! Hogy miért? Mert láttuk, hogy milyen rendes ember vagy, aki komolyan veszi a munkáját! Nekünk ez biztosíték volt! Nem csalódtunk, sőt 😀 :D! Mindent nagyon köszönünk!!! További sok sikert kívánunk neked 🙂
Peti és Livi
(Thermal hotel Jászapáti)

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük, hogy feledhetetlen hangulatot teremtettél az esküvőnkön. Nagyon korrekt, kedves hozzáállásod, teljesen nyugodttá tett minket az előkészületek során! Kívánom, hogy még sok párnak legyen módod olyan örömöt szerezni mint nekünk.
Üdv: Mónika
(Petneházy Club hotel)

Kedves István!
Az esküvőnk nem is lehetett volna jobb, a zene nélkül azt hiszem nem lett volna ilyen jó a buli. Feledhetetlen volt az esküvőnk és köszönjük, hogy a fantasztikus zenével ehhez hozzájárultál. A legjobb szívvel ajánlunk majd barátainknak, rokonainknak, hogy hasonló élményben  lehessen részük bármilyen hasonló rendezvény kapcsán!
Puszi: Noé és Levi (Széchenyi kert)

Kedves István,
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos napot, amit szereztél nekünk és vendégeinknek. Mindenki szerint az egyik legjobb partyt csináltad, amin csak részt vettek, és szűk családi körű bulinkat, csodálatos élménnyé varázsoltad mindenkinek! Nagyon jól éreztük magunkat veled! Még egyszer köszönjük.
Zsuzsa és István (Palotaszálló Lillafüred) 

Tisztelt Művész úr!
Kedves István!
Köszönjük szépen, hogy ilyen fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnk alkalmából. Lenyűgözőek voltak a fények, csodálatos volt minden 🙂 ! Kérlek engedd meg, hogy írásban is kifejezzük együttműködő segítségedet!
Köszönettel, Sanci és Gabi
(Póstelek Mókus csárda) 

Kedves István!
“Az éjjel soha nem érhet véget…”
Köszönjük a hajnalig tartó bulit! Nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégek is! Az esküvői évfordulónkon is téged hívunk!
Melinda és Laci
(Balaton hotel Siófok)

Kedves István!
Nagyon köszönjük a HIPER-SZUPER reggelig tartó bulit, és a segítőkész hozzáállásodat a szervezés ideje alatt. Olyan bulit csináltál nekünk, amilyennek lennie kell a NAGY NAPON!
Köszi!!!!!
Christine és Gábor (Hotel Stáció Vecsés)

Kedves István!
Köszönjük szépen a fergeteges hangulatot, amit az esküvőnkre varázsoltál – vendégek bevallása szerint ilyen jó zenével esküvőn még nem találkoztak 🙂 – és a sok segítséget az előkészületekben 🙂
Enikő és Laci
(XO bistro)

Kedves István,
Leköteleztél bennünket a szakértelmeddel, megbízhatóságoddal, pontosságoddal és barátságoddal. Örök emlék maradsz és marad a buli, amit kaptunk TŐLED!
Külön köszönet az autóért és a fuvarért! Bármiben állhatunk rendelkezésedre, tudod a számunk!
Edina és Sanyi (Szigetszentmiklós)

Kedves István!
Nagyon emlékezetessé tetted az esküvőnket, fergeteges hangulatot csináltál. Profi volt a kivitelezés és a technika! Mindig tudtad mire van szüksége a vendégeknek. Szívből ajánlunk másoknak is! :):):):):):):):):) Köszönjük szépen
István és Timi
(Spoon hajó)

Kedves István!
Nagyon köszönünk, szuper bulit kerekítettél, olyan vendégek is táncra perdültek akikről nem is gondoltuk volna. Ennél nagyobb partyt elképzelni sem tudtunk volna. Kívánjuk, hogy még sok ifjú pár első házas estéjét varázsolt ilyen csodálatossá! Sok szeretettel:
Brigi és Balázs (Fűvészkert)

Kedves István!
Köszönjük szépen, hogy zeneileg széppé tetted ezt a “nagy” napot. Minden remek volt, nagyon jól éreztük magunkat. A fényvarázs különösen tetszett nekünk, nagyon jó hangulatot teremtett, s szebbé tette a sátort. Reméljük te is jól érezted magad, minden jót kívánunk!
Petra és Tomi 🙂 (Tihany hotel panoráma)

Kedves István,
Nagyon köszönöm, köszönjük a szuper zenéket, a jó hangulatot és az óriási bulit! Jó volt veled dolgozni, mindig elértünk, meg tudtuk beszélni a dolgokat, megértetted mit szeretnénk, és csodás estét varázsoltál nekünk! Köszönjük! ÍGY TOVÁBB! 🙂
Kriszta és Zoli
(Budakeszi gesztenyés)

István!
Ezer Köszönet az estéért, jó volt a zene, tetszett, hogy figyelembe vetted a kéréseinket, és nem kellett szólni semmiért! Boldog szülinapot! Eni
Köszönjük a változatos zenét! Örültem, hogy figyeltél az igényekre és a sok beékelt blokkra
Boldog szülinapot!
Csabi (Manna étterem)

Kedves DJ!
Szenzációsan éreztük magunkat, nagyon jól vitted a bulit és örülünk, hogy te is jól érezted magad és ízlett a torta 🙂 Tartsd meg a minőségi munkát és szerezz még sok sok ifjú párnak ilyen szép estét, mint amilyet nekünk szereztél. Baráti üdvözlettel és köszönettel:
Dia és Miki (Pécel művelődési ház)

Kedves István!
Köszönjük a szuper zenét. Igazán jó hangulatot csináltál ma este. Felejthetetlen lagzink volt, és ebben nagy részed volt! Köszönünk mindent és további sok sikert kívánunk a munkádban!
Kati és András
(Bükfürdő fürdő étterem)

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük a fergeteges bulit! Mi nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégek is külön kiemelték, hogy nagyon jó hangulatot varázsoltál! Mindenkinek ajánlani fogunk!
Köszönjük szépen!
Anna és András (Pálvölgyi barlang)

Kedves István!
Köszönjük, hogy a mi nagynapunkon “húztad” a talp alá valót nekünk és a vendégeinknek. További szép és sikeres napokat kívánunk neked!
Mónika és Balázs
(Verba tanya Nyíregyháza)

Szia István!
Köszönjük, részese voltál életünk legszebb napjának, és zenéddel emelted az este hangulatát!
Köszi korrektséged, nyitottságod felénk! Minden jót!
Üdvözlettel: Simon és Zita
(Vajdahunyad vára)

Kedves István!
Felejthetetlen élmény marad számunkra az esküvői buli melyben nagyon nagy része volt  a hangulathoz nélkülözhetetlen zene. Külön köszönjük, hogy a Zorbát és Nagila Havat is lejátszottad. És legfőképpen köszönjük a nyitótáncunkhoz nyújtott segítségedet.
Kató és Gábor (Rubin hotel alsó terem)

Köszönjük, István!
Nagyon jó zenét kevertél. Köszönjük a pozitív, türelmes hozzáállásodat.
Nagyon jót táncoltunk. Sokáig emlékezünk rá!
Pali és Bea
(Székesfehérvár szárcsa hotel)

Kedves István,
Nagyon köszönjük a sok segítséget, és ötleteket. Nagyon jó bulit csináltál, nagyon élveztük 🙂 További sok sikert és bátor szívvel ajánllak mindenkinek.
Zoli és Orsi
(Gyömrő bagoly fogadó)

Kedves István,
Fergeteges hangulatot varázsoltál nekünk, a násznép is nagyon élvezte. Köszönjük szépen! Kívánom, hogy maradj mindig ilyen vidám, nyitott és segítőkész, a hangulat 100%-os lett!
Köszönjük!
Andy és Laci (Tordasi csárda)

Kedves István!
Köszönjük a fergeteges bulit, és a minőségi szolgáltatást, nagyban hozzájárultál a “nagy nap” Tökéletességéhez! Így volt jó minden!!! Szerintem ez elég nagy dicséret! Köszönjük!
Dóri és Zoli 🙂
(Göd Ilka csárda)

Szia István!
Nagyon köszönjük a közreműködést az esküvőn! Egy életre szóló emlékkel gazdagodtunk általad is. Reméljük sok ifjú párnak okozol még hasonló jó élményt a zenéddel, mint nekünk.
Let’s do it!
Márti és Zoli (Rozmaring klubterem)

Köszönjük nektek, hogy hozzájárultatok a mai nap “kerekségéhez”! Köszönjük a remek és  feledhetetlen hangulatot! Köszönjük a rugalmasságot! Hasonlóan felszabadult estéket kívánunk nektek!
Ági és Tamás
(Magyarkanizsa Szerbia)

Kedves István!
Köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napját felejthetetlenné tetted számunkra. Nagyon jó kis retro számokat játszottál amire a vendégsereg teljes egésze ropta. Köszönjük neked!
Rita és Gábor
(Galopp major Gyál)

Köszönjük!
A buli fergeteges volt, mindenki jól érezte magát. Az esküvői buli tökéletes volt. Úgy alakult minden ahogy szerettem volna. Köszi!!!
Attila és Nikolett
(Oliva étterem)

Kedves István!
Nagyon köszönjük neked, hogy életünk egyik legszebb napján általad rophattuk!
Sok sikert, csak így tovább!
Adrienn és Vajk
(Budai gesztenyés)

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megtiszteltél a jelenléteddel, és jól keverted a számokat. Igaz, hogy meg kellett találni a közös nevezőt, de végül is a mulatós nyert!
Köszönjük szépen!
Lili és Peti (Hotel Astrum Szlovákia)

Nagyon-nagyon köszönjük, maximálisan elégedettek vagyunk. Nem tudjuk szavakba önteni, amit Pisti nyújtott nekünk. Még egyszer köszönjük.
Panka és Dani
(Újpesti napközis tábor)

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük ez a szép estét, örök emlék lesz! Másnak is mindenképpen ajánlani fogunk!
Puszi Dóri és Peti
(Rubin hotel felső terem)

Kedves István
Nagyon köszönjük, fergeteges volt a buli!!! Csak ajánlani tudom!!!
Üdv: Ottó & Ildikó
Ui. Sok ilyet még!!!
(Hullám vendéglő)

Kedves István!
Köszönjük a türelmet, a flexibilitást, nagyon jól sikerült az este, mindenki szuperül érezte magát! 🙂
Zsófi + Fitz
(Rozmaring sátor)

Kedves István!
Nem azt kaptuk amit kértünk, hanem egy sokkal jobb bulit. Köszönjük neked 🙂 Klassz voltál!
Adrienn és András
(Rozmaring club terem)

Kedves István,
Köszönjük a jó hangulatot, a vidám zenéket és, hogy ilyen barátságosan és lelkesen álltál hozzánk 🙂
Edina és Miki
(Kis Szieszta étterem)

Köszönjük szépen a bulit! Nagyon jól éreztük magunkat! Minden kívánságunk teljesült! Egy tökéletes este volt! Sok puszi,
Netti és András
(Széchenyi kert)

Kedves István!
Nagyon köszönjük a vidám bulit! Nagyon jót táncoltunk mi is, és a vendégek is! Köszönjük a rugalmasságot, és hogy annyi számot kérhettünk! Legjobb buli!!!
Kati és Joe (Veszprém Gizella hotel)

Istenkirály volt a zene, nem gondoltuk volna, hogy ennyire jó lesz a buli! Köszi szépen!
Falco forever! Keep on partying…
Zsuzsanna
(Jardinette kertvendéglő)

Nagyon szépen köszönjük az esküvőnkön lévő szórakoztató zenét. Három nemzetiség volt jelen és mindenki jól érezte magát. Csak így tovább
Ildikó
(Fertődi kastély)

Dear Istvan, Thanks for the awesome set. You made our wedding come to life.
Kathryn & Adam
(Udvarház étterem)

Kedves István!
Köszönjük a csodálatos estét, ami nagyrészt a te érdemed.
Üdv Krisztián & Ildikó
(Szeged halászcsárda)

István egy csodálatos bulit varázsolt számunkra.
Nagyon, nagyon jól érezte magát az egész násznép!!!
Eszter & Shadi
(Corinthia hotel)

Nem volt egyszerű, de a buli NAGYON jó volt, és ajánlanám én is másnak, ahogy nekem is ajánlották. Köszönjük!
Zsuzsa & Ash
(Citadella lovagterem)

István!
Nagyon hálásak vagyunk a toleranciáért és a sok türelemért. Mélységes tiszteletünk csak a tiéd.
Pali és Enikő
(Csili művelődési ház)

Szia István!
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a nagyszerű kiszolgálást
Laura és Zsolt
(Hotel római)

István!
Remek éjszaka! Felejthetetlen éjszakát kovácsoltál. Köszönjük szépen!
Botond & Monica
(Új tündérkert étterem)

Köszönjük az estét, minden kívánságunk teljesült,
jól éreztük magunkat.
Szonja és Gyula
(Nagyvillám étterem Visegrád) 

Kedves István!
Szuper volt a buli az esküvőnkön, nagyon szépen köszönünk mindent!!!
Orsi és Tomi
(Dunagarden)

Már régen voltunk ilyen esküvőn, ahol a fiúkat is ennyire be lehetett vonzani a táncparkettre. Arról nem is beszélve, hogy még azok véleményét is megváltoztattad pozitív irányba, akik az esküvő előtt kétkedve fogadták az esküvői dj témát. Szóval minden elismerésem: Bella (Normakert)

Kedves István!
Nos, röviden és egyszerűen: KÖSZÖNJÜK 😉 Hálásak vagyunk neked és párodnak !
Minden úgy volt nagyszerű, ahogy csináltátok. Üdvözlettel: Tímea és László
(Babér étterem)

Büszke vagyok arra, hogy ilyen visszajelzéseket kapok.

A jövőben is azon dolgozom, hogy még sok kedves párnak lehessen hasonló élményekben része!
Kása István
(Esküvői DJ és Ceremóniamester)

TOVÁBBI VISSZAJELZÉSEK

Szia István!
Azt mi soha nem tudjuk eléggé megköszönni, amilyen hangulatot teremtettél az esküvőnkön!
Az első perctől fogva, hogy találkoztunk Veled, biztosak voltunk abban, hogy nagyon jó zene lesz. Valahogy szavak nélkül is értetted, hogy milyen jellegű zenét szeretnénk!
Mi és a násznép is nagyon jól éreztük magunkat, Attila szavaival élve, ez minden befektetett energiát megért, mert életünk legjobb bulija volt!
Kívánom, hogy még nagyon sok párnak okozz ekkora örömet! Üdv: Mónika

Kedves István!
Köszönjük szépen az együttműködésedet!
Nagyon nehéz dolgod volt ezzel a társasággal, de nagyon jól helytálltál!
Köszönjük a rugalmasságodat, hogy akár a megbeszéltektől eltérve vitted tovább a bulit!
Jól sikerült!
Köszönjük szépen! :)) Üdv: Zoli és Márti

Kedves István!
Nagyon jól éreztük magunkat, jók voltak a zenék is. Köszönjük! 🙂
Köszönjük Neked még egyszer, hogy velünk voltál és szebbé tetted a mi Nagy Napunkat! Jól
éreztük magunkat! Reméljük, Te is! 🙂
Minden további szépet és jót!
Üdvözlettel, Enikő és Gábor

Kedves István!
Kicsit késve, de szeretném / szeretnénk nagyon megköszönni a nagy napunkon nyújtott munkádat.
Tudjuk, hogy nem volt könnyű dolgod, de fantasztikus munkát végeztél, igazán hálásak vagyunk,
hogy Te voltál ott velünk. Biztosan nem felejtjük el mindazt, amit ennek a napnak a sikeréért
tettél.
További sok sikert a munkádhoz és minden egyébhez is az életedben!
Üdvözlettel, Nani és Péter

Szia István!
Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Minden házasulandó ismerősünknek ajánlani fogunk 🙂
Köszönjük szépen a képeket, a munkádat és a jókívánságot!
Képeket mi is küldünk majd:)
Üdvözlettel: Enikő és Péter

Kedves István!
Nagyon köszönjük a szombati munkádat! Őszintén szólva nem számítottam ilyen bulihangulatra, és
kellemesen csalódtam. Sokat számított hogy jó zenék mentek, úgyhogy mégegyszer köszönjük szépen 🙂 Szép napot! Betti

Szia Istvan,
Tokeletes bulit csinaltal. Mindenki el volt ajulva. A zene szuper volt, ahogy levezetted az
esemenyeket azt pedig egy ceremoniamester is megirigyelte volna. Nagyon kedves es segitokesz
voltal az egesz este, nem csak mi de a szuleim is teljesen oda voltak erted. Az estet hibatlanul
levezenyelted, nelkuled az egesz egy kaosz lett volna.
A zenet rengeteg par megemlitette, hogy mintha Ok valogattak volna, annyira a „mi”
korosztalyunknak szolt. A hangositas perfekt volt, nem recsegett/ropogott de nem is volt halk.
A vilagitas pedig… A hab a tortan. En elsore beleszerettem mikor odaertunk, de mikor a bulira
lekapcsoltak a fali lampakat, akkor lett tokeletes. Feldobta az egesz helyet, el sem tudom
kepzelni, hogy nem latok tobb helyen hasonlot.
Batran foglak ajanlani a barataimank es ismeroseimnek (bar akik ott voltak szerintem nem gondolkoznak rajta, ha nekik lesz a nagy nap, kit valasszanak). Sok sikert kivanok a vallalkozasodhoz, mert nagyon szinvonalas es korrekt szolgaltatast nyujtasz.
Minden jot! 🙂 Udv, Gergo

Kedves István,
Nagyon örülünk, hogy Rád találtunk és köszönjük szépen még egyszer a szuper zenéket és bulit, amit videón most ismét átélhettünk. Köszönjük, hogy a kezdetektől olyan közvetlen, rugalmas és megbízható voltál, figyelted a vendégek hangulatát és teljesítetted a kérésüket. 🙂 (még a spiccesebb vendégekét is… 🙂 )
Mindenkinek nagyon tetszett a szertartás és a party, jól érezték magukat és ahogy szerettük volna, kitartottak reggelig a jó zenéknek köszönhetően. Házasulandó barátainknak biztos hogy ajánlani fogunk. 😉
További munkádhoz sok sikert és minden jót kívánunk! Eszter és Laci

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük munkádat, amivel tökéletessé vált nagy napunk!
Nagyon jó buli volt, mindkét nemzetiség jól érezte magát.
Köszönjük a segítséget a technikai megoldásokkal, javaslatokkal kapcsolatban és a flexibiltásodat!
Ha van egy referenciaoldalad (facebook/insta/egyéb web), ahol ajánlhatunk másoknak (szájhagyományon kívül), akkor kérlek jelezd!
Nagyon köszönjük mégegyszer! Nicole és Gyula

Kedves István!
Elképesztően hálásak vagyunk ezért a felejthetetlen és fantasztikus napért! Az egész nap folyamán számíthattunk rád, nagyszerű bulit csaptál és még nagyon nagyon hosszú ideig emlegetni fogjuk ezt a napot. Köszönjük a hozzáértésed, a rugalmasságot, a tanacsaid és a munkád! Elképzelni sem tudtunk volna nagyszerűbb esküvőt. Meleg szívvel ajánlunk majd mindenkinek!
Hálásan köszönjük! Dóri és Marci

Szia István!
Csak szeretnénk megköszönni mégegyszer, hogy Te voltál a DJnk az esküvőnkön, nagyon jó bulit
csináltál. Ezt nem csak mi mondjuk, a násznéptől is ezeket a visszajelzéseket kaptuk! A legjobb
választás voltál, ha úgy adódik, bátran fogunk ajánlani a barátainknak/ismerőseinknek. 🙂
Üdv, Zita & Norbi

Szia István,
Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen jó bulit csináltál, ehhez mi ketten kevesek lettünk volna
Gergővel:)
Többen jelezték, hogy majd igényt tartanának rád, ha esküvőre kerül sor az életükben:)
Üdv, Lilla

Keves István,
Így utólag is szeretnénk megköszönni neked a szuper bulit és a konferálásokat! Nagyon jó volt a
zene, pont olyan, amilyet elképzeltünk. A násznép is imádta, sok visszajelzést kaptunk, hogy
mennyire jót buliztak. És külön köszönet, hogy kisegítettél minket, amikor kicsit izgultunk,
vagy elvesztünk az események forgatagában:)
Profi s egyszersmind nagyon emberi amit csinálsz, s ahogy hozzánk is álltál. Őszinte a mosolyod s a segítőkészséged s ezt Mi is s mások is érezték. 🙂 S ez is hozzáadott ahhoz, hogy ilyen
önfeledt tudott lenni az esemény. 🙂
Sajnos engem az alkohol megtréfált egy ponton s nem minden úgy sikerült ahogy szerettem volna,
ahogy elterveztem. Köszi a segítséget ott is.;)
Ha lenne lehetőségünk tartani egy újabb lakodalmat, újra téged hívnánk ez biztos.
S tudod mit. Biztosan lesz egy kerek évfordulón egy “újra”, hiszen nagyon élveztük minden
percét. S Neked fix helyed van a szereplők között, mint a mi DJ-nk. 😉
Kívánunk még sok-sok szép esküvőt táncolós násznéppel:)
Reméljük, találkozunk még.
Szeretettel: Tamás és Anikó 🙂

Kedves István!
Köszönjük szépen a sok segítséget!
Tökéletes volt az egész nap!
A vendégek is pont ezt a szót használták. Mindenki szerint különleges volt és egyedi és ehhez te
is hozzá járultál.
Köszönjük még egyszer! Üdv, Kati

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük a munkádat, minden nagyon szuper volt, de szerintem láttad te is, hogy egész este fergeteges volt a hangulat. 🙂 Köszönjük a rengeteg energiát és a türelmedet, mikor teljesen laikus módon tettük fel neked a kérdéseinket. Örülünk, hogy megismerhettünk! Remélem a jövőben fogunk együtt dolgozni!
Igazából még most is a szombati nap hatása alatt vagyunk 🙂 Nagyon remélem, hogy fogunk együtt dolgozni a jövőben, én is elsőként téged foglak ajánlani, ha Dj-t keresnek. Emberileg teljesen top helyen szerepelsz nálam, szakmailag pedig tapasztaltam most, hogy lelkiismeretes és remek szakember vagy! További sikeres szezont kívánok és utána jó pihit 🙂 Kitti

Kedves István!
Ezúton szeretném megköszönni a magas fokú, profi csütörtöki zenei szolgáltatását. A zene
választás tökéletesen beillett a társaság és a rendezvény hangulatába. A díszítés is nagyon
ízléses volt. Ez a csütörtök esti műsor nagyban hozzájárult a rendezvény egészének sikeréhez!
Bravó! Mi a szervezőbizottság is kifulladásig roptuk. Mindenki nagyon jól érezte magát és
élvezte a zenét, mint mindig!
Még egyszer nagyon köszönjük a nívós és profi csütörtök estét! Természetesen, ha igény lesz disco zenére, megkeressük Önt.
Üdvözlettel: Kinga

Drága István!
Nagyon -nagyon köszönjük ezt a felejthetetlen bulit,nagyon szuper volt!!
Nagyon köszönjük a munkádat! Hetti & Gábor

Szia István,
Még nem volt alkalmunk írni neked olyan gyorsan eltelt a hét. Nagyon nagyon köszönjük hogy részese voltál az esküvőnknek. Maradéktalanul mindenki nagyon elégedett volt, nagyon jó hangulatot csaptál!! Legjobb döntés volt téged választani!! Még egyszer nagyon köszönjük! Szeptemberben találkozunk!! Szép hétvégét! 

Glóri és Csabi

Szia István!
Köszönjük szépen a munkádat az esküvőn, maradéktalanul elégedettek voltunk Veled, és köszönjük, hogy hozzásegítettél minket, hogy olyan esküvőnk lehessen amilyet megálmodtunk magunknak. Köszi utólag is, Dani
U.I: DJ Kása még mindig a LEGNAGYOBB!!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VISSZAJELZÉSEKET!
HA TE IS SZERETNÉL HASONLÓ HANGULATOT 
 KÉRJ AJÁNLATOT!

Kedves István,
szeretnénk megköszönni Neked a hatalmas bulit, melyben óriási szereped volt! 🙂 A
fények csodálatosak voltak, és a zene is tetszett mindenkinek! 🙂 Minden korosztálytól nagyon
pozitív visszajelzéseket kaptunk (“világméretű jó buli”, “legjobb esküvő, amin valaha voltam”),
mindenki nagyon jól érezte magát! Olyanok is táncoltak, akikről nem is gondoltuk volna!
Még egyszer nagyon szépen köszönjük, nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, minden tökéletes
volt! 🙂
A továbbiakra is minden jót kívánunk sok-sok hatalmas bulival! 😉 Üdvözlettel: Livi & Ádám

Szia István!
Még egyszer nagyon köszönjük együttműködésedet a június 27-i esküvőnkön.
Tökéletesen zajlott minden, amelyhez a te munkád is nagyban hozzájárult!
Szeretettel: Szilvi & Merijn

Szia!
Köszönjük még egyszer a fergeteges bulit! Mindenki nagyon dicsért téged! Mondták, hogy olyan
volt a DJ amilyen a nagy könyvben meg van írva!
Meg külön köszönjük a rugalmasságodat az éjjeli blokkhoz! Szerintem az is jól sikerült!
Üdv: Kriszta

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük – és ezt Balázs nevében is mondhatom, nagyon elégedettek voltunk a
hangosítással, zenékkel, a bulival, a teljes szolgáltatással, amit nyújtottál. A násznép is
dícsérte csak a bulit, zenét, hangosítást is!
Nagyon szépen köszönjük, reméljük a munka mellett Te is jól tudtad érezni magadat!
Ha jövőre házasulandó barátaink kérdezik, szívesen megadjuk Nekik az elérhetőségeidet! 🙂
Köszönjük szépen mégegyszer, és további sok sikert kívánunk Neked! Zsófi & Balázs

Kedves István,
Szeretnénk még egyszer megköszönni a fergeteges hangulatot, amit az esküvőnkön teremtettél 🙂
Hatalmas buli volt, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, amihez nagyban hozzájárult a Te
munkád.
Mindenki kiemelte, hogy mennyire jó DJ-t találtunk, és mi is úgy gondoljuk, hogy nálad jobbat
nem választhattunk volna.
Csatoltan küldök néhány képet, amin látszik, hogy 6 évestől 80 évesig mindenkit sikerült a
parkettre csábítanod 🙂
Szeretettel gondolunk Rád, és jó szívvel fogunk ajánlani bárkinek!
Reméljük még összefutunk másik esküvőkön!
Üdv, Szandi és Gergő

Szia István!
Szeretnénk megköszönni a pénteki bulit!
Mindenki részéről pozitív volt a visszajelzés, nagyon élvezték a bulit 🙂
Nekünk is nagyon tetszett minden, jó volt a felkonferálás, jók voltak a zenék és keverések is.
Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk! Egyszerűen Király vagy! 🙂 🙂
Még egyszer köszönünk mindent!
Üdv, Balázs & Niki

Szia 🙂 Nagyon szépen köszönjük neked a tegnapi-mai napot!!!! Fantasztikussá tetted!!! Mindenki téged emelt ki, hogy milyen jó hangulatot teremtettél:) a “kívánság dj” pedig nagy kedvenc volt 🙂
mégegyszer köszönjük szépen 🙂 Dóri és Attila

Szia!
Szeretnénk megköszönni mégegyszer a szuper bulihangulatot, amit csináltál, én úgy érzem minden korosztályt sikerült megmozgatnod 🙂 Az est végére már én is kicsit jobban leengedtem, de remélem ezzel nem volt gond 😀 remélem te is jól érezted magadat velünk, mi mindenkinek csak ajánlani foglak, az tuti 😉
Köszönettel: Réka és Ádám

Kedves István!
Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy hozzájárultál ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a nagy napunk! Mi is nagyon elégedettek voltunk és a vendégek is jól érezték magukat; olyan rokonaink is rázták, akiket még életünkben nem láttunk még csak lötyögni sem ?? Ritkán találkozni azzal, hogy egy DJ ilyen ügyesen egyensúlyozva ki tudjon szolgálni egyszerre több korosztályt is, és (a hőség ellenére) szinte végig a táncparketten tudja tartani a násznépet; a konferálás és a kívánságaink figyelembe vétele már csak a hab volt a(z esküvői) tortán! Örülünk, hogy Rád esett a választásunk, a jövőben bátran fogunk Téged ajánlani mások figyelmébe is ??
Köszönjük és minden jót a továbbiakban!
Üdv, Reni & Rezső

Kedves István! Szeretnénk megköszönni, hogy felejthetetlenné tetted számunkra a nagy napot. A talpam hólyagos lett és izomlázzal ébredtem, ez bizonyította, hogy tökéletes esténk volt.
Kép és videó 4-6 hét múlva lesz. Természetesen rád is gondolunk és küldjük majd.
Nagyon örültünk, hogy téged választottunk!

Kedves István!
Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat a nagy napunkon!
Szuper hangulatot varázsoltál az étterembe, mindenkit megtáncoltattál és ez a nagyszerű, pörgős hangulat egész este kitartott! 🙂
Ha megengeded, szívesen ajánlanálak Facebook-on esküvői csoportban.
További jó munkát, sikeres esküvői bulikat kívánunk! Üdv, Ildi és Tomi

Szia István!
Csak szeretném én is megköszönni a sok segítséget és azt hogy ilyen bulit csináltál az
esküvőnkön!
Remélem még sok esküvőn fogsz tudni ilyen bulit csinálni, ha bárki DJ-t keres tuti, hogy
ajánlani foglak.
Elnézést, hogy a végére szétestem és ezért személyesen nem tudtam megköszönni.
Üdv, Gyuri

Szia István!
Még egyszer nagyon köszönjük a vasárnapot, szuperül megoldottad a fő zenéket, illetve a buli is
szuper volt, többen is mondták. ??
Reméljük, hogy tudtál pihenni utána egy kicsit!
Szép estét neked! Dia és Szilárd

Kedves István!
Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen fergeteges bulit varázsoltál szombaton. Nagyon jól érezte
magát mindenki. 🙂
Köszönjük, Fruzsi és Andris

Szia! 🙂
Csak szerettem volna Mégegyszer megköszönni mindent!
Tudom, hogy kicsit macerásak voltunk mi is meg a vendég sereg is, de el szerettem volna mondani,
hogy nagyon elégedett voltunk veled és megköszönni, hogy ilyen jól bántál velük/velünk 🙂
Tényleg szuper volt minden! 🙂
Köszönjük neked 🙂
Szép napot neked!!! Dóri

Szia István,
Nagyon köszönjük a képeket, tökéletesek lettek.
És szeretnénk még egyszer nagyon megköszönni a bulit, egyre több vissza jelzés jön, hogy
fenomenális volt a banzáj, szóval bármikor is kérdezik tőlünk, jó szívvel fogunk ajánlani!
További sikeres rendezvényeket és a legjobbakat Neked! Üdv: Andi és Bandi

Szia!
Szeretnénk még egyszer megköszönni a szombatot, fantasztikusan koordináltad az eseményeket, és a
zenék is nagyon tetszettek, csupa pozitív visszajelzést kaptunk 🙂
Külön köszönjük, hogy stresszmentessé tetted számunkra is az estét, és szinte vendégeknek (és
nem szervezőknek) érezhettük magunkat :))
Üdv, Réka

Kedves István!
Szeretném én is ezúton megköszönni a szuper munkádat, nagyon jó hangulatot teremtettél az
étteremben! Nem is gondoltuk volna, hogy ennyire táncoslábú lesz a násznépünk. :))
Külön köszönöm, hogy nyitott voltál az általam küldött szövegekre … 🙂
Minden jót kívánok Neked, sok sikert a további esküvőidhez!!! 😉 Hanna

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük a tegnapi napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jól leszervezted az egész estét, nagyon tetszett minden. Mindenki jól érezte magát!
Nagyon top volt a játék 😀
Szép napot és kitartást neked a továbbiakban!
Reni és Dini

Szia!
Nagyon jó volt a tegnapi buli, nagyon köszönjük a CM munkálatokat, a hangosítást, a jó zenéket
és a szép fényeket, nagyon sokat tettél hozzá ahhoz, hogy szuper esküvőnk volt.
Köszi mindent még egyszer!
Évi és Marci

Kedves István!
Köszönjük, láttuk rajtad a felkészültséget és a profizmust, ezért nagyon megnyugtató volt a
jelenléted. Szeretnénk megköszönni, hogy milyen szuper napot varázsoltál nekünk tegnap.
Köszönünk mindent!
Szeretettel gondolunk rád és remélem, hogy fogunk még találkozni esküvőn 🙂
Üdv, Vivi & Balázs

Kedves István!
Köszönjük, láttuk rajtad a felkészültséget és a profizmust, ezért nagyon megnyugtató volt a
jelenléted. Szeretnénk megköszönni, hogy milyen szuper napot varázsoltál nekünk tegnap.
Köszönünk mindent!
Szeretettel gondolunk rád és remélem, hogy fogunk még találkozni esküvőn 🙂
Üdv, Vivi & Balázs

Kedves István!
Ezúton szeretnénk még egyszer hálásan megköszönni Neked a lakodalmunkon nyújtott
közreműködésedet, a sok segítségedet! 🙂 Köszönjük a szuper zenéket, a szép fényeket, nagyon jó
hangulatot csináltál, igazán felejthetetlenné tetted a lagzinkat! 🙂 A vendégek is kiemelték,
hogy nagyon jó hangulatot varázsoltál, mindenki jól érezte magát és a játékok is szuperek voltak
😉 Köszönjük a nyitottságodat, a rugalmasságodat, megbízhatóságodat, a jó ötleteidet, és hogy
minden kérésünkre figyeltél, és tényleg profin koordináltad az eseményeket 🙂
Örülünk, hogy Téged választottunk! Szívből ajánlunk majd másoknak is! 🙂
Mindent köszönünk!
Üdv, Márti és Tamás

HELYSZÍNEK AHOL MÁR DOLGOZTAM MINT ESKÜVŐI DJ (saját képekkel)

NORMAKERT ÉTTEREM BUDAPEST

UDVARHÁZ ÉTTEREM BUDAPEST

JARDINETTE KERTVENDÉGLŐ BP

COLUMBUS HAJÓ BUDAPEST

SZÉCHENYI KERTVENDÉGLŐ BUDAPEST

SPOON HAJÓ BUDAPEST

DUNAGARDEN HOTEL BUDAPEST

HOTEL STÁCIÓ VECSÉS

ÚJ TÜNDÉRKERT ÉTTEREM BUDAPEST

PETNEHÁZY CLUB HOTEL BUDAPEST

GESZTENYÉS ÉTTEREM BUDAKESZI

HOTEL RAMADA BUDAPEST

ROZMARING KERTVENDÉGLŐ BP

HOTEL CORINTHIA BUDAPEST

MANNA ÉTTEREM BUDAPEST

EXPERIDANCE HÁZ BUDAPEST

HEMINGWAY ÉTTEREM BUDAPEST

HALÁSZBÁSTYA ÉTTEREM BUDAPEST

GUNDEL ÉTTEREM BUDAPEST

MARRIOTT

MARRIOTT HOTEL BUDAPEST

RUBIN HOTEL BUDAPEST

HOTEL HILTON BUDAPEST

BÚSULÓ JUHÁSZ ÉTTEREM BUDAPEST

TRÓFEA ÉTTEREM BUDAPEST

CITADELLA LOVAGTEREM BUDAPEST

CSÓNAKHÁZ MULATÓ BUDAPEST

VAJDAHUNYAD VÁRA BUDAPEST

VOGUE HAJÓ BUDAPEST

HOTEL RÓMAI BUDAPEST

ZENETUDOMÁNYI INTÉZET BUDAPEST

FŰVÉSZKERT BUDAPEST

GOMBÁS ÉTTEREM BUDAPEST

TORDASI CSÁRDA

THERMAL HOTEL JÁSZAPÁTI

VITORLÁS ÉTTEREM BALATONFÜRED

RENESZÁNSZ ÉTTEREM VISEGRÁD

NAGYVILLÁM ÉTTEREM VISEGRÁD

GIZELLA HOTEL VESZPRÉM

HULLÁM VENDÉGLŐ BUDAPEST

OLIVA ÉTTEREM BUDAPEST

VERBA TANYA NYÍREGYHÁZA

LARUS RENDEZVÉNYKÖZPONT BP

SIRÁLY ÉTTEREM VISEGRÁD

HOTEL HELIA BUDAPEST

BAGOLY FOGADÓ GYÖMRŐ

VILLA VITAE BALATONFÜRED

KEMPINSKI HOTEL BUDAPEST

ANNA GRAND HOTEL BALATONFÜRED

BAZAAR ECLECTICA BUDAPEST

GERÉBY KÚRIA LAJOSMIZSE

TÓPART HOTEL BALATONVILÁGOS

TALLÉROS RENDEZVÉNYHÁZ NYÍRTASS

CAFE PONYVAREGÉNY BUDAPEST

ALFA ART HOTEL BUDAPEST

NÁDAS PIHENŐPARK VASAD

SZÁRCSA HOTEL SZÉKESFEHÉRVÁR

FÜRDŐ ÉTTEREM BÜKFÜRDŐ

HOTEL WELLAMARIN ZAMÁRDI

PÁL-VÖLGYI BARLANG BUDAPEST

AKASZTÓI HALASCSÁRDA

BAZEN HOTEL SZERBIA

LAGÚNA ÉTTEREM BUDAPEST

DUNAHARASZTI RENDEZVÉNYHÁZ

FENYŐHARASZTI KASTÉLYSZÁLLÓ

ROSINANTE SZIGETMONOSTOR

LÁGYMÁNYOSI RENDEZVÉNYHÁZ BP

ÚJ TANYACSÁRDA LAJOSMIZSE

SASFÉSZEK ÉTTEREM KECSKEMÉT

CZÍMERES PÁLINKAHÁZ ETYEK

VÁRHEGY ÜDÜLŐ SÁTORALJAÚJHELY

PROMENADE ÉTTEREM SZENTENDRE

VARGA TANYA KEREKEGYHÁZA

KŐ CAFÉ BUDAPEST

BAGOLYVÁR PANZIÓ ZIRC

KARIKÁS CSÁRDA BUGAC

BÁNYATÓ ÉTTEREM SZÉKESFEHÉRVÁR

FRUSKA BISZTRÓ BUDAPEST

STONE PUB KISKUNLACHÁZA

KRÚDY KLUB SZOMBATHELY

MUNKÁCSY MŰVELŐDÉSI HÁZ 

VIKTÓRIA FOGADÓ INÁRCS

HOTEL PAGONY NYÍREGYHÁZA

VADÁSZHÁZ CSOKONYAVISONTA

MAGISTERN HOTEL SIÓFOK

DABAS MOTEL

HIEMER HÁZ SZÉKESFEHÉRVÁR

FŰZFA PIHENŐPARK POROSZLÓ

PIKANT PAJTA TATA

LIGET REZIDENCIA ZÁKÁNYSZÉK

ANGYALKERT CSERHÁTSZENTIVÁN

HOTEL KIKELET PÉCS

NAPSUGÁR ÉTTEREM GÖDÖLLŐ

FRITZ TANYA SZEKSZÁRD

EGY CSIPET NÁDAS SIÓFOK

FIASTYÚK ÉTTEREM CSÓR

ERZSÉBETLIGETI RENDEZVÉNYHÁZ

MONOR KULTPINCE

HOTEL ASTRUM SZLOVÁKIA

TAMÁS TANYA CSEMŐ

BUDAVÁR SZALON BUDAPEST

SZENT ANDRÁS KASTÉLY BÖLCSKE

HOTEL PANORÁMA TIHANY

NORMAFA RENDEZVÉNYHÁZ BUDAPEST

PALOTA HOTEL LILLAFÜRED

BALATON HOTEL SIÓFOK

NAGY LEVIN ÉTTEREM

BODROGI KÚRIA INÁRCS

MÓKUS CSÁRDA PÓSTELEK

ILKA CSÁRDA GÖD

GALOPP MAJOR GYÁL

SKANZEN SZENTENDRE

XO BISZTRO BUDAPEST

GARDEN CAFE & LOUNGE BUDAPEST

KASTÉLYHOTEL PARÁDSASVÁR

PÁLMA RENDEZVÉNYHÁZ TATA

CLUB HOTEL SARLÓSPUSZTA

BARABÁS VILLA BUDAPEST

STEFÁNIA PALOTA BUDAPEST

HOTEL GELLÉRT BUDAPEST

VIATOR ÉTTEREM PANNONHALMA

PETNEHÁZY HUSZÁRCSÁRDA BP

HALÁSZCSÁRDA SZEGED

DEÁK UDVARHÁZ KAKUCS

CSILI ÉTTEREM BUDAPEST

FLASHBACK STÚDIÓ BUDAPEST

BÍBOR LILIOM SZIGETSZENTMIKLÓS

LE TIL KÚRIA BIRI

BABÉR ÉTTEREM BUDFAPEST

KIS SZIESZTA BALATONBOGLÁR

VILLA SZÉKELY LEÁNYFALU

VASMACSKA TERASZ BUDAPEST

ÁRNYAS TÁBOR SZIGETMONOSTOR

RÓKUSFALVY PINCÉSZET ETYEK

BAMBUSZ BÁR BUDAPEST

HOTEL KONFERENCIA GYŐR

TISZTI MŰVELŐDÉSI HÁZ BUDAPEST

COCOON CLUB TATA

ERZSÉBET SZÁLLÓ PAKS

MOCZ RENDEZVÉNYHÁZ SOMOGYSZOB

ANNA TANYA TÖRÖKBÁLINT

ÁDÁM VILLA BUDAPEST

BAGOLYVÁR BIRTOK TÁPIÓSZŐLŐS

NEBRO ÉTTEREM BUDAPEST

IMREGI RENDEZVÉNYHÁZ CEGLÉD

TAVI ÉTTEREM VERESEGYHÁZ

HADTÖRTÉNETI INTÉZET BUDAPEST

HOTEL BOBBIO BUDAPEST

HOLDFÉNY ÉTTEREM VERESEGYHÁZ

DUDOK RENDEZVÉNYHÁZ BUDAKESZI

KENTAUR HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

VADKERT MAJOR SÁRVÁR

ÓBUDAI SELYEMGOMBOLYÍTÓ BP

ABIGÉL PANZIÓ KÜBEKHÁZA

GÖBÖS MAJOR CSAPOD

TOMPOS ÉTTEREM KESZTHELY

ÁRVAY CSÁRDA BUDAPEST

ÓBUDAI RENDEZVÉNYHÁZ BUDAPEST

HANGÁR BISTRO BUDAPEST

MALOMKERT NAGYBÖRZSÖNY

LACI PINCE VÁSZOLY

HALÁSZKERT ÉTTEREM BADACSONY

SORG VILLA LEÁNYFALU

LA VIDA RENDEZVÉNYHÁZ BUDAPEST

FERTŐDI KASTÉLY

AMSTEL HATTYÚ ÉTTEREM GYŐR

STEFÁNIA PALOTA BUDAPEST

VÉNUSZ PANZIÓ TÁC

SIPÍTÓ PIHENŐPARK PILIS

FORGÓ ÉTTEREM DUNABOGDÁNY

ÉDEN LOUNGE VERESEGYHÁZ

SZENT ANNA FOGADÓ BERKENYE

LEVENDULÁS INÁRCS

BOCK PINCÉSZET VILLÁNY

HILLTOP NESZMÉLY

MOGYORÓHEGY ÉTTEREM VISEGRÁD

K5 KULTBISTRO BUDAPEST

ZENIT HOTEL VONYARCVASHEGY

ART PUB BUDAPEST

KISKULACS SZÉKESFEHÉRVÁR

TÁRSA PAGONY PENC

BABOS TANYA MÓRAHALOM

PÁLKÖVE NÁDFEDELES HÁZIKÓ

SZÁZAS PINCE MONOR

EKO PARK  RENDEZVÉNYHÁZ SZEGED

STOPPER HAJÓ BUDAPEST

HOLIDAY RESORTS BALATONSZÁRSZÓ

KOCZOR PINCÉSZET BALATONFÜRED

EPRESPARK RENDEZVÉNYHÁZ VECSÉS

LANTAI BIRTOK NAGYKŐRÖS

FENYŐHARASZTI KASTÉLY SÁTOR

PÁSKOM COTTAGE LAJOSKOMÁROM

CSILLAGKERT BUDAPEST

A weboldal használatához el kell fogadnod, hogy cookie-kat helyeztünk el a számítógépeden. Részletek

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookie-kat használ. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításával általánosan letilthatod az ilyen sütifájlok tárolását a számítógépeden.

Bezárás